Зареждане

Mark Hunt приключва с UFC

Mark Hunt приключва с UFC
Публикувано на: Декември 22, 2017 в 10:56 ч
 
 Самоанецът се бие в UFC вече осем години, като кариерата си в бойните спортове започва през далечната 1998-ма. Сега обаче е време да приключи с UFC, щом изпълни договора си към федерацията.
 
"Да се надяваме от UFC следващия път ще ми дадат някой противник, който да е по-добър от мен. Нещата са такива каквито са. Трябва да се развивам. Остават ми три срещи и приключвам с кариерата си в UFC. Имам сериозна история във федерацията, но бизнесът си е бизнес."
 
"Не съм сторил нищо нередно. Просто не обичам да се държат с мен като с боклук. Остават ми три срещи и приключвам с UFC, като после, разбира се, нямам намерение да приключа с бойните спортове. Надявам се сега да спечеля и да продължа своето развитие."
 
Както става ясно от думите му, Mark Hunt не се оттегля. Той все пак иска да се бие в Нова Зеландия, Австралия и Япония. Дали това обаче значи, че ще го видим в RIZIN след някоя друга година? Със сигурност би бил добре дошъл след историческите си битки в PRIDE и K-1. Последният път, когато Hunt се би в Япония, беше през 2014-та, когато надви Roy Nelson.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес