Зареждане

Mark Hunt не смята, че Georges St-Pierre трябва да се състезава - бил луд

Mark Hunt не смята, че Georges St-Pierre трябва да се състезава - бил луд
Публикувано на: Октомври 23, 2017 в 09:16 ч
 
 Гладиаторът в тежка категория Mark Hunt трябваше да се бие в Австралия по-късно тази година, но беше отстранен от федерацията по "здравословни причини". Боецът преди това споделил, че имал проблеми с паметта и начина, по който говори.
 
Hunt обаче не смята, че това е истинската причина за неговото отстраняване и предполага, че от UFC постъпват така с него заради дрезгите им, последвали спорната му загуба от Brock Lesnar, който се провалил на допинг теста.
 
"От UFC твърдят, че правят всичко в името на моето здраве, но защо тогава ме слагат с измамници в октагона? Защо позволяват на Georges St-Pierre да се състезава, като той постоянно говори за извънземни. Миналата седмица пък пуснаха Kevin Lee да се бие с инфекция. Ако са наистина толкова загрижени, не биха постъпвали така."
 
Georges St-Pierre се очаква да се изправи в двубой за титлата срещу шампиона Michael Bisping в UFC 217. Bisping продължава да твърди, че причината St-Pierre да говори постоянно за извънземните била последната тежка среща на GSP срещу Johny Hendricks.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес