Зареждане

Марк Хънт: Дейна Уайт е тъпак, който иска да прецака всички

Марк Хънт: Дейна Уайт е тъпак, който иска да прецака всички
Публикувано на: Май 21, 2020 в 14:47 ч
Бившият боец в тежка категория на UFC, Марк Хънт продължава да критикува бившите си работодатели. 46-годишния ветеран не беше доволен от отношението и заплащането, което получаваше в най-голямата ММА организация. Преди няколко години Марк заведе дело срещу Дейна Уайт и Брок Леснар, след като Леснар се провали на допинг тест в битката им. Марк обвини UFC, че са знаели за забранените вещества, които Брок приемал.

Вижте още - Марк Хънт: Дейна Уайт е крадливо, малко насекомо​​​

В крайна сметка Хънт загуби делото, но това само подклади огъня. Хънт се раздели с организацията в серия от 3 поредни загуби преди няколко години, но все още говори за нищожните заплати, които взимат бойците. По-рано този месец Хенри Сехудо се оттегли поради тази причина и това е нов шанс за Хънт да захапе UFC. Ето какво сподели Марк в интервю по темата:


Точно за това ви говоря и аз го изпитах на гърба си. Не успях да спечеля титлата, но ако я бях спечелил, то тогава щях да съм като Хенри Сехудо и другите. Щях да си казвам, че искам повече пари. Когато си звезда и шампион, то тогава не трябва да ги молиш за повече пари. Ако си шампион в бокса, ще се молиш ли за повече пари ? Не! 

Вече ви казах, че не споделят достатъчно от приходите и бойците взимат само малка част, което е грешно. Бойците трябва да взимат повече, а не им ги дават. Виждате как Сехудо говори за повече пари. Защо е така Хенри ? Нима има някаква грешка ? Да, има, защото не взимаш това, което струваш. Не взимаш това, което трябва да взимаш. Дейна Уайт е тъпак, който иска да прецака всички. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес