Зареждане

Марк Годард се извини на Кормие, че пропуснал бъркането в окото

Марк Годард се извини на Кормие, че пропуснал бъркането в окото
Публикувано на: Август 17, 2020 в 05:00 ч
Марк Годард определено е сред най-добрите рефери в света, но и най-добрите правят грешки. Миналия уикенд опитния ветеран получи правото да е трети човек в битката между Стипе Миочич и Даниел Кормие. В срещата Миочич бръкна в окото на Кормие, който се оплака на Годард, но той не му обърна внимание. За съжаление в ММА реферите нямат право на повторения по време на битката.

Веднага след галавечерта Марк е прегледал повторения и е видял бъркането в окото от страна на шампиона. В социалните мрежи Годард пусна изявление и се извини за своята грешка:


Върша това, което говоря и като мъж съм с високо вдигната глава. Приемаш ли аплодирането, то тогава трябва да приемеш и грешките. Това е доказателство, че си честен и се вслушваш в другите. Веднага, след като видях повторения се извиних на Даниел Кормие и неговия отбор. 

Правя го и публично заради това, че не видях бъркането в окото. Няма как да отсъдя за нещо, което не съм видял. Аз нямам повторения и различни ъгли на виждане. Имам само 1 шанс в реално време. Преживял съм много в този спорт през последните години. Признателен съм на всички, които разбират.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес