Зареждане

Мариян Димитров преди Max Fight 44: Тест преди големия тест

Мариян Димитров преди Max Fight 44: Тест преди големия тест
Публикувано на: Юли 23, 2019 в 07:50 ч
ММА боецът Мариян Димитров ще запише поредния си двубой на родна земя на 2-ри август на ринга на Max Fight 44.

Събитието, което ще се проведе на Свети Влас, ще предложи на зрителите доста атрактивни битки по правилника на ММА, кикбокс, а и новия правилник за организацията - MAX-1.

Срещата на Мариян ще е една от най-очакваните на вечерта, тъй като бойният атлет ще се бие срещу опитния украинец Владислав Щепанский, който има 13 битки зад гърба си.

Настроението на старозагореца обаче е на ниво и той излиза за победа.

"Чуствам се страхотно преди двубоя. Подготвен съм добре както винаги преди всеки мач. Благодаря на всички които участваха в подготовката разбира се и отделиха от времето си за да бъде тя на ниво," сподели Мариян специално за MMA.BG

Битката е от изключителна важност за Мариян, тъй като той не само ще се бие за титлата в категория 77 кг, но и след това му предстои голямо стъпало в неговата кариера - подписване с една от най-големите организации по ММА в света. На събитието ще присъства и бившия UFC боец и настоящ мениджър, Алесио Сакара, който ще бъде в ъгъла на Мариян.
 
Вижте също: Ветеран от UFC идва за Max Fight 44
 
"За пръв път ще влизам в категория до 77 кг и ще бъде леко като тест преди теста за мен, тъй като очаквам много скоро мач в една от най-големите организации в света на ММА," допълва Димитров.

Заповядайте на бойното шоу защото зрелището ще е гарантирано."

Max Fight 44 ще се проведе на 2-ри август в Свети Влас в амфитеатър "Арена".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес