Зареждане

Мариян Димитров дебютира в Bellator срещу Фабиан Едуардс

Мариян Димитров дебютира в Bellator срещу Фабиан Едуардс
Публикувано на: Януари 8, 2022 в 11:09 ч
Българският ММА боец Мариян Димитров научи името на своя съперник за първата си битка под банера на Bellator. Той ще се бие в средна категория с Фабиан Едуардс, който е брат на боецът на UFC Леон Едуардс.

Срещата им ще бъде част от бойната карта на събитието Bellator 275, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия на 25-ти февруари. Главната битка на вечерта ще бъде за титлата в категорията. Легендата Гегард Мусаси ще брани златото си срещу Остин Вандерфорд.

Мариян е шампион по бойно самбо и борба и държи рекорд 10-2 в MMA. Димитров е в серия от 10 поредни победи и печели 7 от срещите си с нокаут. Той няма загуба от 8 години и за последно беше победен от Светлозар Савов през 2014 година. Димитров за последно победи Филипович на GFA 3 - Grand Fight Arena 3 през 2019 година.

Едуардс от своя страна е с рекорд 9-2 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. За последно той загуби от Вандерфорд с решение през май 2021 година. Фабиан приключва 6 от срещите си и двете му загуби са с решение. В Bellator той записа 4 победи преди да дойдат 2-те загуби. При аматьорите той записа рекорд 9-0 и спечели 8 от битките си с нокаут.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес