Зареждане

Марина Родригес победи Макензи Дърн с решение

Марина Родригес победи Макензи Дърн с решение
Публикувано на: Октомври 10, 2021 в 01:43 ч
Състезателките на UFC в категория сламка Макензи Дърн и Марина Родригес премериха сили преди малко. Двете се срещнаха в главната битка на UFC Fight Night 194, което се проведе в института на UFC в Лас Вегас.

В първия рунд нямаше много екшън. Двете залагаха на ритници и влизаха в клинч. В стойка Марина имаше предимство и вкара по-добрите удари. Във втория рунд Дърн успя да пренесе битката на земята, където беше в свои води. Макензи опита да приключи срещата, но не успяваше.

Марина също направи опит за събмишън, но без успех. Тотална доминация от Дърн в този рунд. В третия рунд обаче нещата се обърнаха. Родригес успя да запази играта в стойка и изцяло водеше. В четвъртия рунд Марина отново успя да доминира в стойка, а Дърн вече изглеждаше изморена.

В края на рунда Макензи пренесе битката на земята, но не направи много и времето изтече. В последния рунд Дърн опита да пренесе битката на земята, но не успя. Марина пак вкара по-добрите положение в стойка и беше по-активна.

Така срещата стигна до решение, което беше в полза на Родригес - (49–46, 49–46, 49–46). С тази победа Родригес записа 3-та победа тази година и навлезе в серия от 3 поредни победи.

Дърн от своя страна загуби за втори път в кариерата си и се раздели със серия от 5 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес