Зареждане

Марчин Тибура: По-добър съм от Иванов! Ще го приключа!

Марчин Тибура: По-добър съм от Иванов! Ще го приключа!
Публикувано на: Януари 28, 2023 в 10:00 ч
Марчин Тибура вярва, че е по-завършен боец от Благой Иванов - Багата.

Вижте още - Багата е аутсайдер в битката с Марчин Тибура​​​

Двамата бойци ще се бият в картата на събитието UFC Vegas 68, което ще се проведе на 4-ти февруари в Лас Вегас. 37-годишният поляк влиза като сериозен фаворит в битката. Това е разбираемо, защото Тибура е по-активен от Багата и има само 1 загуба в последните си 7 битки за UFC.

Марчин е с рекорд 23-7 в ММА и приключва 15 от срещите си. Той осъзнава, че Иванов е труден и корав съперник, но ще започне агресивно, за да търси приключването в битката.

"Исках да се бия с боец, който е по-високо в класирането. Чаках твърде много за опонент, така че реших да приема. В момента се чувствам добре и мисля, че мога да се бия срещу всеки. 

Хората ще кажат, че вече съм стар, защото ще стана на 38 години, но аз мисля, че ставам по-добър. Готов съм да се бия с всеки, който приеме битката с мен. 

Ще им давам шанс да се бият за по-добро място в класирането. Но това няма да се случи, защото ще ги побеждавам. Чувствам, че ще имам предимство в стойка срещу Иванов. 

Аз съм по-завършен боец от него и ще имам предимство както в граплинга, така и в борбата. Благой е много, много корав боец. Знам, че е трудно да го нокаутираш. 

Той има основа в самбото и вероятно е световен шампион. Иванов не го показва в битките си, но знае как да се бори. Аз обаче ще покажа различно качество. 

Ще започна да го натискам още от самото начало. Надявам се, че ще го приключа в първия или втория рунд.", сподели Тибура за подкаста Top Turtle MMA.

Каква е вашата прогноза за битката ?

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес