Зареждане

Мани Пакиао: Макгрегър подцени Порие

Мани Пакиао: Макгрегър подцени Порие
Публикувано на: Февруари 1, 2021 в 04:00 ч
Мани Пакиао, който е един от най-великите в историята на бокса реши да коментира загуба на Конър Макгрегър. Миналия месец звездата на UFC загуби с нокаут от Дъстин Порие в Абу Даби. Преди битката "The Notоriois" говореше как щял да се боксира с Пакиао, но в близко бъдеще няма да стане.

Макгрегър трябва да се върне към победите в октагона, а чак тогава да мисли за боксовия ринг. Мани е единственият в историята на бокса, който печели титли в 8 различни категории. Той е държал 12 от големите световни титли.

Битка между Пакиао и Макгрегър щеше да спечели много приходи, но скоро няма да я видим. Ето какво сподели легендата в бокса пред ABS-CBN News за поражението на Конър:

Загубите са част от играта. В този спорт има победители и губещи. Това е всичко. Не е важна загубата, а това как я приемeш в живота. Важното е как ще се справиш с този тежък момент. Конър Макгрегър вече имаше победа над Порие и го подцени. 

От щаба на Пакиао споделят още, че Макгрегър вероятно е мислил за боксовата среща с Пакиао и това му е изиграло лоша шега.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес