Зареждане

Мамед Халидов няма търпение пак да се бие

Мамед Халидов няма търпение пак да се бие
Публикувано на: Октомври 12, 2020 в 02:00 ч
40-годишната легенда на полската организация KSW, Мамед Халидов се върна на върха след голяма победа миналия уикенд. Канибала успя да нокаутира шампионът в средна категория Скот Ашкам с невероятен нокаут и си върна обратно златото. Бившия двоен шампион се справи със своя съперник за 36 секунди и спря серията си от 3 поредни загуби.

Преди 2 години Халидов обяви, че се оттегля от ММА след двете поредни загуби от Томаш Наркун, но година по-късно се завърна, за да загуби от Ашкам с решение. Много фенове критикуваха KSW, защото дадоха шанс за титлата на Халидов, но той смълча критиците и оправда доверието на шефовете. В социалните мрежи Мамед пусна пост, в който благодари на своите фенове за подкрепата. Ето какво написа той:

Благодаря на всички, които ме подкрепяха. Не е имало ден, в който да не съм чувствал вашата подкрепа, не само в тази битка, но и като цяло. Подкрепата ви беше много силна в трудните за мен моменти. 

Наистина го оценявам. Това беше една емоционална вечер, в която започна нов етап. Нямам търпение да се върна в клетката и да се бия за вас. Благодаря на всички.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес