Зареждане

Мамед Халидов нокаутира брутално Скот Ашкам в трилогията им

Мамед Халидов нокаутира брутално Скот Ашкам в трилогията им
Публикувано на: Юни 4, 2023 в 01:35 ч
Легендарният Мамед Халидов отново нокаутира тежко Скот Ашкам.

Двамата бойци се изправиха един срещу друг за трети път в битка от средна категория. Дуелът им оглави събитието KSW 83: Colosseum 2, което се проведе преди малко във Варшава, Полша. Двамата имаха по една победа един над друг и тази битка щеше да сложи край на враждата.

Първите два рунда бяха доста скучни. В началото на битката Скот потърси клинча и опита да събори Халидов. Ашкам успя, но се озова под Халидов, който започна да го обработва с граунд енд паунд. Скот не успя да се изправи и опита събмишън, но без успех. Халидов взе рунда.

Във втория рунд Мамед хвана ритник на Ашкам и го събори на земята. Скот не успяваше да измисли нищо и опитваше ключ на крака на Халидов. За негово съжаление той не постигаше успех. Халидов му вкара няколко тежки крошета и в този рунд, който вероятно пак спечели.

В третия рунд двамата се решиха да играят в стойка. В началото Скот изрита сериозно Халидов в слабините. Мамед падна на земята от болка, но след кратка почивка се възстанови. Битката продължи и Халидов изрита Ашкам в тялото.

Скот падна на земята и тръгна да се изправя, но Халидов се засили и го изрита в главата. Ашкам падна назад, след което Халидов го довърши с леви и десни попадения. Така Мамед за втори път нокаутира тежко Ашкам и слага край на съперничеството им.
















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес