Зареждане

Макс Холоуей вярва, че ще си върне титлата през 2020 година

Макс Холоуей вярва, че ще си върне титлата през 2020 година
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 09:35 ч
Макс Холоуей загуби титлата си в категория перо, след като Александър Волкановски го победи с единодушно решение на събитието във Вегас. Макс не успя да намери отговор за играта на Волкановски и нещата не му се получаваха. Това беше първа загуба за него в категория перо от над 6 години и спря серията му от 14 поредни победи.
 
Годината определено не е добра за Холоуей, който в началото загуби от Дъстин Поарие в битка за временната титла в лека категория, а сега загуби и златото в перото. Това обаче няма да го натъжава и той смята да си върне трона през следващата година.

Макс сподели, че възходите и паденията правят големите легенди в спорта и той ще си вземе поуки. Холоуей най-вероятно ще получи незабавен реванш и споделя, че ерата му ще бъде възродена през 2020 година:


Нещата са такива, каквито са. Това е битка. Ще бъде добре да си непобеден в ММА, но това не е лесно и само малко са такива. Това е втората ми загуба за тази година. След няколко седмици идва новата година и ще има нова моя версия. 

Ерата ми ще бъде в пълен ефект през 2020 година. Мисля, че ми е писано да имам тези възходи и падения. Така градиш своя път и ставаш най-добрия за всички времена. Трябва да имаш такива моменти и да живееш за тях. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес