Зареждане

Макс Холоуей: Съдиите ме разплакаха два пъти тази година

Макс Холоуей: Съдиите ме разплакаха два пъти тази година
Публикувано на: Декември 17, 2019 в 00:00 ч
Макс Холоуей загуби за втори път през 2019 година, като и двете загуби бяха в шампионски срещи. Бившия шампион в категория перо загуби титлата си от Александър Волкановски, който го победи с решение миналия уикенд във Вегас. Това спря серията от 14 поредни победи в перото на хаваеца и той не е съгласен с решението на съдиите.

По-рано тази година Макс загуби с решение от Дъстин Поарие в битка за временната титла в лека категория и сподели, че два пъти съдиите до разплакват тази година. Ето какво е мнението на шампиона, който беше свален от трона и сега ще трябва да живее в следващите месеци без титлата си:


Не искам да звуча като пълен загубеняк, защото не съм гледал записа и такива неща, но мисля, че направих достатъчно, за да победя. Нещата са такива, каквито са. Аз ще се завърна. Вече казах, че съм само на 28 години. Аз съм на 28 години и ще се завърна тогава, когато съм готов. 

В първия рунд мисля, че той имаше предимство и направи това, което направи. Във втория рунд обаче аз започнах да надделявам. Мислех си, че спечелих 3, 4 и 5-ти рунд. Съдиите обаче видяха друго и само тяхното мнение има значение. 

Хората казват, че не трябва да оставяш нещата в ръцете на съдиите, защото ще те разплачат. Тази година те ме разплакаха два пъти. Ще видим какво ще се случи през новата година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес