Зареждане

Макс Холоуей: Хабиб Нурмагомедов няма как да е номер 1 в света

Макс Холоуей: Хабиб Нурмагомедов няма как да е номер 1 в света
Публикувано на: Февруари 26, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория перо Макс Холоуей не признава, че Хабиб Нурмагомедов е номер 1 в света. Непобедения шампион в лека категория от Дагестан вече няколко месеца е окупирал върха в p4p класирането, което го прави боец номер 1 в света на ММА. Преди няколко години бяхме близо до това да видим битка между Хабиб и Холоуей.

За съжаление Макс се оттегли от битката и Хабиб спечели титлата в лека категория с победа над Ал Якуинта. "The Eagle" защити титлата си няколко пъти, но така и не проговори за битки в друга категория. Това е причината Макс да смята, че Нурмагомедов няма как да е номер 1 в света. Ето какво още каза "Blessed" за Хабиб пред медиите:

Как може да си номер 1 в света, ако не си се пробвал в друга категория ? Дори не си обсъждал нещо такова. Ако се биеш само в 1 категория, тогава няма как да си номер 1 в p4p ранглистата. Мисля, че номер 1 в света независимо от теглото е боец, който е готов да се бие с всеки. 

Трябва да си готов да се биеш с всеки, навсякъде и по всяко време без значение от категорията. Хабиб е номер 1 в списъка с бойци, с които искам да се бия преди да се оттегля от ММА. Това е заради моето наследство в спорта. 

Имам нужда от битки, които ще бетонират името ми в историята на спорта, дори когато ме няма. Бих се радвал да споделя клетката с него. Трябваше да се бием. Нашата пресконференция беше най-добрата в историята на UFC. Такава битка ще е страхотна. 

Кой ще победи в битка между Хабиб и Холоуей ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес