Зареждане

Макгрегър за Хабиб: Само говори против хората като кучка

Макгрегър за Хабиб: Само говори против хората като кучка
Публикувано на: Август 22, 2021 в 06:00 ч
Конър Макгрегър не е съгласен с коментарите от страна на Хабиб Нурмагомедов. Наскоро "The Eagle" даде пресконференция пред медиите в Русия и засегна много теми. Той не пропусна да захапе и Макгрегър и сподели, че ирландската звезда е лъв срещу слабаците и пиле срещу топ бойците.

Хабиб даде за пример представянето на Макгрегър в битката с Доналд Серони. Бившия шампион в лека категория на UFC критикува и Жозе Алдо и сподели, че той вече е бизнесмен, а не боец.

Явно тези коментари от страна на Хабиб са дошли в повече на Макгрегър. В социалните мрежи Конър реши да коментира прескоференцията на своя върл враг и каза следното:

Нова пресконференция ? За какво ? Правиш едно голямо нищо, приятелче. Трябваше да се биеш с Доналд Серони, но така и нямаше кураж. Избяга и сега говориш като кучка. 

Жозе Алдо е 100 пъти повече боец отколкото ти някога си бил и ще бъдеш. Продължаваш да говориш, а се насра от Серони. Цели 3 пъти бяга от битка с него. 

Баща ти, лека му пръст не успя да повярва на очите си при победата ми над Серони. Показваш неуважение към Серони, а сега и към Алдо ? Млъквай. 

Какво въобще правиш ? Писна ми от тези малки тъпаци, които само говорят против хората. 

Има ли логика в коментарите на Макгрегър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес