Зареждане

Макгрегър си счупи крака в 1-вия рунд срещу Порие

Макгрегър си счупи крака в 1-вия рунд срещу Порие
Публикувано на: Юли 11, 2021 в 07:14 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър се завърна в клетката. Той се изправи срещу стар враг в лицето на Дъстин Порие. Двамата бяха главна битка на събитието UFC 264, което се проведе пред пълна зала от фенове в Лас Вегас. Срещата им беше трилогия в лека категория.

Битката им беше чакана с голям интерес от феновете и двамата си спретнаха здрав бой. В началото Макгрегър започна много агресивно и вкара няколко ритника на Порие. Дъстин беше малко по-пасивен, но оборотите се покачиха и той също вкара здрав ритник на Макгрегър.

Двамата размениха здрави удари, след което влязоха в клинч. Конър приложи гилотина, но Порие успя да оцелее. Здрави удари и лакти от страна на Порие, а Макгрегър също му връща лакти от легнало положение.

Брутални десни от Порие и Макгрегър кърви. Нова порция бомби от страна на Порие, а Макгрегър му вкарва ритници от легнало положение. Конър отново опитва гилотина, но без успех. Макгрегър се изправи и опита ляв, след което се върна назад и си счупи крака.

Конър пада на земята, а Порие го засипва с удари. Хърб Дийн можеше да спре срещата, но не го направи и времето изтече. Дийн видя, че крака на Макгрегър е счупен, след което доктора спря срещата и така Порие спечели с технически нокаут след първия рунд.

Така Порие спечели трилогията и навлезе в серия от 3 поредни победи. Той ще чака битка за титлата с Чарлз Оливейра. Макгрегър от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в бойните спортове.

В интервюто след срещата Дъстин сподели, че е радостен от победата. Той не съжалява Макгрегър след приказките, които изговори по негов адрес и каза, че кармата е застигнала Макгрегър, който бил мръсник. Порие сподели още, че вероятно това е всичко от Конър след контузия като тази.

Конър от своя страна също даде интервю и сподели, че ще се завърне. Той не показа уважение към Порие и отказа да приеме загубата. Макгрегър продължи да обижда и напусна на носилка.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес