Зареждане

Макгрегър ще изкара 80 милиона от завръщането си

Макгрегър ще изкара 80 милиона от завръщането си
Публикувано на: Януари 14, 2020 в 09:04 ч
Снимка: ESPN
Наскоро излезе новина, че Конър Макгрегър ще изкара шеметните 5 милиона долара от двубоя си с Доналд Серони в UFC 246 този уикенд.

Но според "Notorious" сумата дори не се доближава до това, което ще е финално. Според бившия шампион, той очаква около 80 милиона долара приходи.

"Уверен съм, че ще има добър хонорар. Може би най-големия в моята кариера," каза Макгрегър по време на интервю за ESPN. "Да, мисля че ще е към 80 милиона долара."

Очевидно Макгрегър има договор за процент от приходите на ESPN+ от тази битка, но точните детайли се държат в тайна. А и не е ясно какви точно финансови отношения има и с UFC.
 

Но за тези, които си мислят, че 80 милиона е абсолютен рекорд в ММА, Макгрегър разкри, че е изкарал 50 милиона долара от битката си срещу Хабиб Нурмагомедов в UFC 229 през 2018-та.
 
Това донякъде е обяснимо, защото UFC 229 се очакваше с голям интерес заради враждата между ирландеца и дагестанеца. Напрежението беше огромно, битката бе зрелищна и се превърна в най-продаваното събитие на UFC.
 
Не можем да кажем същото обаче за UFC 246, тъй като двубоят със Серони не носи такъв заряд. Излиза, че 80-те милиона, които той твърди, че ще прибере нямат нищо общо с това как ще се представи самото събитие, а са били договорени много отдавна.

В сравнение Серони също ще вземе рекордно голям хонорар в своята кариера за един двубой - 2 милиона долара.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес