Зареждане

Макгрегър към Порие: Жена ти иска да ми види оная работа

Макгрегър към Порие: Жена ти иска да ми види оная работа
Публикувано на: Юли 10, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър не спира да залива с помия Дъстин Порие преди битката им. Двамата вече минаха кантара и след броени часове влизат в клетката. Битката им ще се проведе в Лас Вегас и е главна за UFC 264. Този, който спечели ще получи шанс за титлата в лека категория.

В началото на годината Макгрегър показа уважение към Порие и не го обижда, а след това загуби с нокаут. Сега той се надява, че с траш толк ще пречупи своя съперник. Не е ясно колко ще проработи тази стратегия от страна на Конър, но скоро ще видим.

Преди няколко дни Макгрегър сподели, че Джоли Порие, която е жена на Дъстин искала да се свърже с него в социалните мрежи. Макгрегър пусна снимка в социалните мрежи от въпросната случка.

Порие реши да се подиграва на Макгрегър и написа, че косата му вече е разредена. Това явно не се понрави на Конър, който изригна със следния пост срещу своя враг:

Жена ти иска да види косата около оная ми работа и топките, братле. Твоята жена наистина се опита да се свърже с мен. Това не е траш толк. Казвам ти го като мъж на мъж. 

Гледах твоето интервю с Майк, в което казваш, че не било истина. Помисли върху това. Истина е. 

Ще помогне ли този траш толк на Макгрегър след броени часове ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес