Зареждане

Макгрегър към Хабиб: COVID е доброто, а баща ти злото

Макгрегър към Хабиб: COVID е доброто, а баща ти злото
Публикувано на: Юли 27, 2021 в 08:51 ч
Конър Макгрегър се подигра със смъртта на Абдулманап Нурмагомедов, който е баща на Хабиб Нурмагомедов. "The Notorious" реши да коментира пост, който Хабиб написа след загубата на Макгрегър от Дъстин Порие. По-рано този месец Макгрегър си счупи крака и загуби трилогията с Порие.

Тогава Хабиб сподели, че доброто винаги побеждава лошото и се подигра с контузията на своя враг, който напусна на носилка. Макгрегър беше побеснял и отправи люти обиди и закани за убийство към Порие и неговата съпруга.

Много хора продължават да критикуват Макгрегър за неговия траш толк, който без съмнение прекрачи границата. И ако сте смятали, че простотията на Макгрегър има граници, то тогава ще ви разочароваме. Неговата простотия няма граници и той го показа за пореден път.

В социалните мрежи Макгрегър се подигра на Хабиб и сподели, че неговия покоен баща бил злото, а COVID-19 бил доброто. Преди година Абдулманап се зарази с коронавирус и успя да го пребори, но почина във военна болница в Москва. Ето какво написа Макгрегър:

COVID е доброто, а баща ти злото ?

Хабиб и Макгрегър се биха преди няколко години във Вегас. Тогава Макгрегър също изговори много обиди, но Хабиб го прегази и го накара да се предаде. Абдулманап прости на Макгрегър за обидите и дори го покани в Дагестан преди време.

Прекрачи ли границата отново Макгрегър със своите глупости ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес