Зареждане

Макгрегър изпитва душевна болка за провалената битка с Чандлър

Макгрегър изпитва душевна болка за провалената битка с Чандлър
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 10:00 ч
Бившият двукратен шампион на UFC Конър Макгрегър каза, че се справя с "дълбока душевна болка" тази седмица. Той трябва да гледа отстрани, след като планираната му битка за завръщане в UFC 303 този уикенд се провали. "The Notorious" трябваше да се бие с Майкъл Чандлър в полусредна категория. За съжаление той си счупи пръст на крака и отпадна от срещата. 

Макгрегър, заменен от битка за титлата в полутежка категория между Алекс Перейра и Иржи Прохазка, признава, че е в трудна позиция психически през тази седмица. Той трябва да гледа как други бойци се бият вместо него в UFC 303. Ето какво написа ирландеца в социалните мрежи:

„Ще излъжа, ако кажа, че не чувствам дълбока болка, докато гледам как се развива седмицата преди събитието. Дълбока душевна болка. Благодаря за съобщенията за подкрепа от моите колеги бойци и фенове.", написа Макгрегър.

Конър, който е извън клетката от 2021 г., се би за последно на UFC 264 срещу бившия временен шампион в лека категория Дъстин Порие. Той загуби тази битка в първия рунд с технически нокаут, след като си счупи крака. Сега цари пълна неяснота около завръщането му и битката с Чандлър.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес