Зареждане

Макгрегър излиза с друга психика в трилогията с Порие

Макгрегър излиза с друга психика в трилогията с Порие
Публикувано на: Март 10, 2021 в 06:46 ч
Конър Макгрегър променя подхода и психиката си преди трилогията си с Дъстин Порие.

В UFC 257 Порие записа победа във втория рунд с нокаут над ирландеца. Сега двамата са с по една победа един над друг, като всички идват с нокаут, което прави смисъл провеждането на трети двубой. Спроед треньора на Конър, Джон Кавана, целта е битката да се проведе лятото.

"Той е в отлично настроение. Гледа напред и се надяваме битката да се състои лятото," сподели Кавана. "Трябва да измислим как да се справим с тези удари в краката. Уверени сме, че сме намерили решение. Той изглежда отлично във всеки друг аспект. Искаме реванш и смятам, че ще го получим."

Преди трилогията, най-големият въпрос е дали Конър ще успее да се защити от лоукиковете, които го съсипаха в последната му битка. Кавана смята, че са намерили решени.

"Трябва да оправим този технически детай, но нямаме нужда да оправяме всичко останало. Концентрираме се само върху една малка част. Няма да влизаме с психиката на боксьори, а с психика на ММА бойци.

Конър е известен с подвижността си, с умението да сменя позициите с. Ще върнем това отново. Всичко той го има в него. Няма нужда да научава нови умения, а да ги преоткрие.

Вече сме започнали този процес. Така че ще бъде страхотно да се бием отново през лятото, може би във Вегас на живо пред 20 000 зрители, ако светът отвори отново."

За момента обаче няма организиран официално трети двубой между Макгрегър и Порие. Но е напълно възможно да го видим през лятото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес