Зареждане

Макензи Дърн с реванш срещу Аманда Рибас през декември

Макензи Дърн с реванш срещу Аманда Рибас през декември
Публикувано на: Август 21, 2024 в 12:15 ч
Макензи Дерн ще се изправи срещу Аманда Рибас в мач-реванш на UFC Tampa Bay по-късно тази година.

От дълго време Макензи Дерн и Аманда Рибас са две от най-забележителните имена в женските смесени бойни изкуства. През последните години те се превърнаха в истински любимки на феновете - от стила им на водене на битки до личността им. През октомври 2019 г. те дори се изправиха една срещу друга. Тогава в Тампа Рибас спечели и сложи край на непобедената серия на Дерн в спорта.

Сега, пет години по-късно, те ще се срещнат отново на същата арена във Флорида. И двете състезателки се опитват да наберат отново някаква истинска инерция след тежък период от двубои. За Дърн тя победи Лупи Годинес преди няколко седмици, за да сложи край на серията от две загуби в двубоите. Рибас обаче не успя да се справи с Роуз Намаюнас през март и оттогава няма търпение да се върне в клетката.

Надяваме се, че ще имаме възможност да видим двете жени отново в най-добрата им форма.


Понастоящем очакванията са, че тази карта на UFC Tampa Bay ще послужи като последното шоу за годината за промоцията. Към момента на писане на този материал обаче не е ясно дали това ще бъде основното събитие. И двете са авторитетни бойци, които са били в големи битки в миналото, но е възможно компанията да планира нещо още по-голямо на 14 декември.

Кой според вас ще си тръгне от този реванш като победител - Дерн или Рибас?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес