Зареждане

Маирбек Тайсумов разглежда оферти от PFL, KSW и ACA

Маирбек Тайсумов разглежда оферти от PFL, KSW и ACA
Публикувано на: Март 27, 2020 в 10:31 ч
Наскоро изтече договорът на Маирбек Тайсумов с UFC и сега той разглежда различни оферти от големи ММА организации. 31-годишния чеченец направи 9 битки под банера на UFC и беше считан за един от най-добрите в категорията. Той записа 7 победи и 2 загуби и до септември миналата година беше в серия от 6 поредни победи, от които 5 с нокаут. Тайсумов загуби с решение от Диего Ферейра в Абу Даби и това беше последна битка от неговия договор.

Сега той вече е свободен агент и неговия мениджър споделя, че разглеждат оферти от PFL, KSW и ACA. Има вариант Тайсумов да подпише отново с UFC, но той дълги години има проблем с визата и това го спря към битките с топ бойците от категорията. Екипът на Таисумов е наел нов адвокат, който работи съвместно с UFC, за да опита да оправи проблемите с визата. Ако той си уреди виза, то най-вероятно ще се върне в UFC, но ако не успее, то тогава ще го видим в някоя от другите организации измежду PFL, KSW и ACA. Ето и какво сподели Maирбек в интервю за MMAJunkie:


Моят договор с UFC изтече и в момента проверяваме  оферти от други големи и популярни организации. Ние също имаме опция да подпишем нов договор с UFC. Дълго време водим битка с проблемите, които имам с визата. Имам нов адвокат, който работи заедно с UFC по моята виза в момента. Не мога да кажа къде продължава пътуването ми, но всичко е възможно. В близко бъдеще ще има новини.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес