Зареждане

Махачев: Хабиб е щастлив, но му липсват битките

Махачев: Хабиб е щастлив, но му липсват битките
Публикувано на: Май 20, 2024 в 14:00 ч
Ислам Махачев вярва, че Хабиб Нурмагомедов е щастлив след оттеглянето си от спорта, но му липсва подготовката за битката и самите битки в октагона.

Махачев призна, че Нурмагомедов тренира всеки ден. Хабиб е бивш шампион на UFC в лека категория, който се оттегли от спорта през 2020 година. Сега шампионът на тази дивизия е Ислам Махачев, с когото е приятел от много, много години. В момента Нурмагомедов помага на Махачев в подготовката му.

Следващата му битка ще бъде срещу Дъстин Порие на UFC 302 през юни тази година. В разговор с Камару Усман и Хенри Сехудо, настоящият шампион на UFC до 70 килограма говори за своя приятел и треньор. Ето какво е мнението на Махачев:

"Мисля, че Хабиб е щастлив, но му липсват битките и подготовката. Затова ходи навсякъде с нас. Обича тренировките, прави ги всеки ден. Не само когато е с нас, той винаги прави нещо. Има къща в провинцията и къща в града. И двете имат сауна, много добра фитнес зала и плувен басейн. Този човек тренира всеки ден. Не е тайна, че Нурмагомедов има най-лошия стил за всички. 

Ако те свали, той ще вземе цялата ти енергия, цялата ти сила, защото той е много тежък отгоре. Нямаме еднакъв стил, умения, защото когато съм отгоре на земята, търся задушаване, а той има здрав силен контрол, държи те. Той има голяма сила, голям е и ви кара да избягате от него.", каза Ислам.

Ще успее ли Ислам да запази титлата си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес