Зареждане

Магомедшарипов иска шанс срещу Волкановски

Магомедшарипов иска шанс срещу Волкановски
Публикувано на: Август 6, 2020 в 08:41 ч
Атрактивният дагестанец Забит Магомедшарипов смята, че е дошло време да се бие за титлата. Забит имаше насрочен сблъсък за края на месеца с Яир Родригес, но втория се оттегли и така 29-годишния дагестанец остана без съперник. Няколко бойци изявиха желание да се бият със Забит, но той се прицели в златото.

"ZaBeast" е в серия от 14 поредни победи и е бивш шампион на ACB. Той няма загуба вече 7 години и спечели първите си 6 битки в най-голямата ММА организация. Магомедшарипов хвърли ръкавицата към Александър Волкановски, който е шампион в категорията. Забит обеща, че ще направят незабравима среща и призова за шанс през септември или октомври:


Моята следващата битка трябва да бъде за определяне на претендент за титлата. Аз я спечелих без да се бия. Следва битка за титлата. Волкановски, знам, че ти омръзна да се биеш с Холоуей. Ти си страхотен шампион. Пробвай новата кръв. Обещавам, че ще го направя незабравимо. Нека дадем на феновете това, което искат. Готов съм да чакам за септември или октомври. Аз съм следващ за титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес