Зареждане

Магомед Исмаилов обмисля край на кариерата си

Магомед Исмаилов обмисля край на кариерата си
Публикувано на: Април 4, 2022 в 02:00 ч
Руската легенда в бойните спортове Магомед Исмаилов планира да сложи край на кариерата си. "Плешивия хищник" вече е на 35 години и е решил, че няма повече какво да даде на спорта.

Мага е известен с участието си в турнири на бойни организации като: ACA , Fight Nights , M-1 Global , Kunlun Fight и други. Той е титулуван аматьор, световен шампион по бойно самбо, майстор на спорта на Русия. Майстор на спорта по армейски ръкопашен бой и свободна борба.

Вижте още - Магомед Исмаилов дебютира в бокса с успех над Дуродола​​​

Исмаилов е с рекорд 17-3-1 в ММА и в последната си битка в ММА загуби от Владимир Минеев. Тази загуба му спря серия от 11 поредни победи. Магомед приключва 12 от срещите си и 2 пъти е губил с приключване.

„Какви са плановете? Смятам да се откажа. Това са бъдещите ми планове. От доста време искам да се откажа. Често говоря за това и не ми се говори отново, защото вече ми е неудобно. 

Когато често го казваш, но не го правиш, някак си не е правилно. Ще си стягам багажа. 

Този процес се оказа малко дълъг за мен, но си стягам багажа и искам да спра ”, каза Исмаилов в интервю за YouTube канала IPFC .

Последният двубой на Исмаилов беше в бокса с нигериецът Оланреваджу Дуродола. Битката продължи четири рунда и завърши с победа на Исмаилов с единодушно решение (40-36, 40-36, 40-36).





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес