Зареждане

Магомед Исмаилов иска 30 милиона за реванш срещу Минеев

Магомед Исмаилов иска 30 милиона за реванш срещу Минеев
Публикувано на: Декември 31, 2020 в 07:00 ч
Звездата на руския ММА Магомед Исмаилов иска 30 милиона рубли, за да направи реванш със своя враг Владимир Минеев. Наскоро двамата подновиха своята вражда на ММА събитие в Русия. Минеев предизвика Исмаилов, който влезе в клетката, за да му отговори. Двамата застанаха лице в лице и след кратки закачки си спретаха масов бой.

Вижте още - Исмаилов и Минеев предизвикаха масов бой на ММА събитие в Русия​​​

С това отново привлякоха вниманието на феновете, които искат да ги видят отново в клетката един срещу друг. В края на 2018 година видяхме първата им битка, която стигна до решение и то беше равенство. Магомед е в серия от 11 поредни победи и спечели много слава след победите си над Емеляненко и Щирков. Сега той иска да види парата, за да даде нов шанс на Минеев. Ето какво сподели Магомед за втора битка с Минеев:

Харесва ми тази история, искам битка с Минеев. Ще оставим този шум около ситуацията. Но числата трябва да се сближат тук. Искам 30 милиона рубли за мен, 15 милиона за Минеев. 

Това е нормална история. Мисля, че при такива условия битката може да се организира хитро през август. Но ситуацията сега е такава, че само цифри могат да зачеркнат битката ми с Александър Шлеменко.

Минеев или Шлеменко ще е следващ за Исмаилов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес