Зареждане

Магомед Анкалаев заседна в Русия и няма да се бие на UFC 249

Магомед Анкалаев заседна в Русия и няма да се бие на UFC 249
Публикувано на: Март 30, 2020 в 08:21 ч
27-годишния боец на UFC в полутежка категория Магомед Анкалаев стана жертва на забраната за въздушни полети в Русия и така заседна в Дагестан. Той трябваше да вземе участие на UFC 249 na 18-ти април и да се бие с Йон Кутелаба, но явно срещата им няма да се случи. Магомед сподели, че е трябвало да последва примера на Хабиб и неговите приятели и да напусне Русия.

Той обаче не го направил и така няма как да лети извън страната, за да се бие. Все още не е ясно къде ще се проведе събитието, но където и да се проведе Анкалаев няма да може да отиде. Той вярва, че 60% от битките на UFC 249 ще пропаднат заради ограниченията, които бяха наложени във връзка с коронавируса. Ето какво сподели Магомев в социалните мрежи:


Как ще летя за тази битка ще бъде голяма загадка за нас, тъй като от днес за неопределен период от време въздушните полети от Русия към други страни са ЗАБРАНЕНИ! Хабиб Нурмагомедов и останалите от екипа му успяха да напуснат Русия вчера, аз трябваше да направя същото и да напусна страната. Мисля, че 60% от двубоите на турнира UFC 249 няма да се състоят!


Aнкалаев победи Кутелаба в края на февруари, но рефера спря срещата им прекалено бързо и така от UFC насрочина реванш за 18-ти април, но явно няма да се случи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес