Зареждане

Магомед Анкалаев: Иржи Прохазка никога повече да не говори за титлата

Магомед Анкалаев: Иржи Прохазка никога повече да не говори за титлата
Публикувано на: Август 24, 2024 в 02:00 ч
Иржи Прохазка даде да се разбере, че ще се стреми към трилогия с Алекс Перейра, защото вярва, че може да го победи. Магомед Анкалаев обаче не е съгласен с това. Дагестанският претендент в полутежка категория наистина е много недоволен през последните дни.

Анкалаев е бесен, защото UFC го пренебрегнаха и дадоха шанс за титлата на Халил Раунтри. Наскоро Прохазка беше в Австралия и сподели, че иска да стигне до трета битка с Перейра. В рамките на 8 месеца Алекс успя да го нокаутира два пъти в битките им за титлата.

Сега Иржи е далеч от златото, но въпреки това мечтае. Анкалаев обаче го върна в реалността и каза, че той никога не трябва да говори за златото:

„Има един човек, който никога повече не трябва да говори за каквито и да било възможности за титлата. Този човек е Иржи „Фалшивият самурай“ Прохазка. Той има четири победи и две загуби в UFC и все още спи след последните си две битки с Перейра. 

Този човек е напълно неадекватен. Нека вярва в каквото си иска, но реалността е, че получи тежък нокаут и беше унизен два пъти от един и същи съперник.“, каза Анкалаев.

Магомед се завръща в клетката в края на октомври, за да се бие с Александър Ракич в Абу Даби. Победа в тази битка ще бъде 11-та поредна за него и вероятно ще му осигури шанс за титлата. Ще успее ли Анкалаев да се справи с Ракич ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес