Зареждане

Люк Рокхолд: Уайдман си счупи крака, защото е с женски пищяли

Люк Рокхолд: Уайдман си счупи крака, защото е с женски пищяли
Публикувано на: Май 23, 2021 в 05:00 ч
Люк Рокхолд пожела скорошно възстановяване на своя бивш съперник Крис Уайдман. Двамата се биха през 2015 година и Рокхолд спечели с нокаут в 4-тия рунд, с което спечели титлата в средна категория на UFC.

Люк е решен да се завърне в клетката и смята, че Уайдман е получил това зверско счупване, защото имал женски пищяли. 36-годишният ветеран се изтъкна, че също чупил своя крак, но не като Крис, защото неговите пищяли били по-здрави.

Към днешна дата Рокхолд е в серия от 2 поредни загуби и идва след поражение с нокаут от Ян Блахович. Люк не се е бил от 2 години, но смята да се бие в октагона преди своя рожден ден, който е през октомври.

В интервю за "The Schmo" Рокхолд сподели, че се вълнува и обеща зрелище на феновете:

Чувствам се добре, трениран съм и съм готов за пир. Човек трябва да се тества и да минава тези тестове. Израел Адесаня ще продължи да бъде шампион. Мога да кажа, че Ян Блахович има добър удар. Мисля, че той е боец, който лесно може да се победи. 

Да, мога да потвърдя, че ще се бия до края на годината. Това ще се случи. Пожелавам всичко добро на Крис Уайдман, който си счупи крака. Това беше тежко. Не знам какво е да имаш женски пищяли. Аз си счупих пищяла в една битка още с първия ритник, но не се счупи по този начин. 

Приемам нещата такива, каквито са и не съжалявам. Радвам се с моите постижения, но искам да се върна и да въздам справедливост. Вълнувам се и ще дам на феновете зрелище.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес