Зареждане

Люк Рокхолд обещава, че ще рита задници

Люк Рокхолд обещава, че ще рита задници
Публикувано на: Май 23, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд е готов да се бие отново в UFC, но не може да си намери съперник. 36-годишният ветеран планира да направи една битка до окотмври и иска да е срещу боец, който да го развълнува.

Рокхолд бил готов да се бие с Дарън Тил, Пауло Коста, Кевин Хоаланд и Марвин Ветори, но всички пропаднали като опции. Люк твърди, че бойците от топа на категорията нямат право на избор и трябва да си заслужат местата.

Той се похвали с постиженията си и критикува колегите си, които не постигнали много, но въпреки това бягат от него. В интервю за Хелън Ий, Рокхолд сподели следното:

Чакам договор за битка, която да ме развълнува. Искам да направя серия от победи и знам, че го мога. Не се връщам просто така, а за да развълнувам себе си и феновете. Здрав съм и фокусиран. Не виждам много хора, които да се състезават с мен. Има много, с които искам да се бия, но не подписват. 

Юрая Хол беше опция, но отказа. Кевин Холанд беше опция, но пропадна. Тил беше опция, както и Коста. Марвин Ветори получи шанс за титлата след победа над Холанд, който идваше след загуба. Не разбирам това. Имах нужда от време, за да оправя контузии. Възстановен съм и готов за бой. 

Имам нужда от договор и опонент. Всички бойци от топа на категорията са забавни битки. Искам да се бия. Дарън Тил ме вълнува много, но Брънсън ми е съотборник. Моите постижения говорят сами за себе си. Мисля, че Адесаня ще победи отново Ветори в една скучна битка. Скоро ще имам договор и ще ритам задници. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес