Зареждане

Люк Рокхолд: Кейн Веласкес трябва да влезе в Залата на славата

Люк Рокхолд: Кейн Веласкес трябва да влезе в Залата на славата
Публикувано на: Юни 12, 2022 в 06:00 ч
Много от дългогодишните съотборници и приятели на Кейн Веласкес продължават да го подкрепят. 

Бившият шампион на UFC в тежка категория остава в затвора по обвинения за опит за убийство и е изправен пред трудна съдебна битка. Веласкес беше арестуван през февруари, след като се опита да убие Хари Гуларте, който е обвинен в сексуален тормоз на 4-годишния му син. 

Пастрокът на Гуларте, Пол Бендер, беше улучен от куршум по време на предполагаемия инцидент и по-късно беше лекуван за наранявания без опасност за живота. За съжаление педофилът си е у дома и преди няколко дни се призна за невинен по обвиненията.

На Веласкес бе отказана гаранция по време на първоначалното му обвинение през март. Гаранцията беше отказана отново от съдия Шелина Браун през май, тъй като тя осъди действията му като „безразсъдно пренебрежение към човешкия живот“. 

"Кейн не може да бъде със семейството си заради система, която ни провали. Това не е честно. Просто не е честно. Веласкес не е изиграл умна роля в това, което е направил, но системата е напълно отвратителна. 

Тя може да позволи на този педофил да излезе на свобода и да се прибере у дома. Пускаш педофил у дома, където е тормозил деца в домашна детска градина. Без гаранция ? 

Те позволяват на човек да се върне към този стандарт. Толкова е жалко. Вижте колко изкривен е нашият свят и колко жалки са нещата. Педофилите трябва да бъдат наказани. 

Мисля, че Кейн трябваше да е в Залата на славата отдавна. Той е един от първите. Един от най-лошите, най-великите шампиони на всички времена. 

Опитвах се да настоявам за негова кандидатура, за да привлече повече внимание към него. Всички трябва да настояваме за това. Нека вкараме Веласкес в Залата на славата тази година. 

Нека всички застанем зад това и да покажем какво означава Веласкес", сподели Рокхолд за MMAFighting.

Трябва ли Веласкес да влезе в Залата на славата ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес