Зареждане

Люк Рокхолд към Пол: Връщай се в дупката си, за да не те пребия

Люк Рокхолд към Пол: Връщай се в дупката си, за да не те пребия
Публикувано на: Август 26, 2022 в 07:00 ч
Джейк Пол беше силно критичен към битката между Люк Рокхолд и Пауло Коста, които се биха на UFC 278 в Юта.

Повечето зрители се съгласиха, че въпреки известна умора, предизвикана от надморската височина, и Рокхолд, и Коста успяха да покажат смелостта и уменията си в забавна битка. Междувременно Пол нарече двубоя „срамен“, а Коста вече се закани на звездата от YouTube.

Междувременно Рокхолд може да не се интересува от битка с Пол, но е ядосан от тези коментари. Бившият шампион на Strikeforce и UFC в средна категория никога не е изпращал груби забележки по посока на Пол и очакваше същото уважение.

„Мислех, че детето има по-добра глава на раменете си и мислех, че се справя добре за спорта.  

Виждал съм го да защитава уважението към спорта. Но след това омразата някак го застигна и го накара да се почувства несигурен относно омразата си. 

Той намира момчета, които са по-малки от него. Не мисля, че наистина си отворих устата за теб, така че не си отваряй устата за мен. Ти просто не разбираш какво е бой. 

Когато мислиш за битка, трябва да мислиш и за смърт. Боксът си е бокс. Слагате тези пухкави малки възглавнички на ръцете и всичко, за което трябва да се тревожиш, е за ударите с ръце.

Не мислите за лакти, за колена, за граплинг и за ритници. Джейк Пол, млъкни, мамка му. Върни се в твоята проклета дупка, преди да те спукам от бой.,” каза Рокхолд в The MMA Hour.

Рокхолд сложи край на кариерата си след срещата с Пауло Коста.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес