Зареждане

Люк Рокхолд иска да изяде дроба на Коста през юни

Люк Рокхолд иска да изяде дроба на Коста през юни
Публикувано на: Февруари 20, 2022 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория на UFC Люк Рокхолд е готов да се бие с Пауло Коста през юни. 37-годишният американец не се е бил от близо 3 години и се намира в серия от 2 поредни загуби с нокаут. За последно той загуби от Ян Блахович с нокаут през 2019 година.

Люк печели само 1 от последните си 4 битки в клетката. Последната му победа е от 2017 година над Дейвид Бранч. В края на миналата година той трябваше да се бие с Шон Стрикланд, но се оттегли заради контузия.

Рокхолд смята, че битка между него и Пауло Коста би била забавна. В интервю за Ариел Хелуани, Рокхолд сподели:

"Да, аз не съм тук, за да се боря с шибаните измамници. Ако си влезе в категорията, тогава битката може да се случи, освен ако не консумира твърде много вино. Никога не се знае. Теглото трябва да се направи. 

Има твърде много слаби хора, които се опитват да получат предимства. Аз се убивам, за да вляза в категорията и да правя нещата както трябва. Не мога да кажа същото за останалите. 

Няма да се бия с човек, който нарочно се проваля, за да спечели предимство. Това е слабоумно. Това е нещо много подобно на oпрадването, че загубил заради пиене на много вино в нощта преди битка за титла.

Коста е човек, когото не харесвам. Той не показва уважене към спорта. Това ме мотивира да го коригирам. Мисля, че е забавна битка. Мисля, че мога да отида там и да му покажа вратата. 

Имаме един човек, който иска да си търси извинения чрез виното и килограмите. Черният му дроб очевидно е засегнат, така че нека да го хапнем през юни."

Ще може ли Рокхолд да бие Коста ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес