Зареждане

Люк Рокхолд: Чимаев отказа да оглавим събитие на UFC

Люк Рокхолд: Чимаев отказа да оглавим събитие на UFC
Публикувано на: Юни 24, 2021 в 15:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд е получил оферта да оглави събитие през август срещу Хамзат Чимаев. Той е приел офертата, но непобедената звезда от Чечня е отклонил предложението.

Люк обяви, че се завръща в клетката, но вече няколко месеца не може да си намери съперник. Рокхолд иска бой срещу топ боец, но никой не искал да се бие с него.

Пред Ариел Хелуани Рокхолд сподели, че UFC му предложили да се бие на 28-ми август срещу Чимаев в 5 рунда. Хамзат отклонил офертата, а от UFC предложили нова оферта.

Рокхолд приел бой срещу Чимаев в 3 рунда на UFC 265 на 7-ми август, но Чимаев отклонил и това предложение. Оправданието на Чимаев било, че иска да остане в полусредна категория.

Люк не е доволен от отказите на Чимаев и сподели, че "Borz" уж щеше да се бие с всеки, а отклонява битка с него. Рокхолд иска да се бие до края на лятото с някой от топ бойците в средна категория.

Определено интересно решение на Чимаев, който не спираше да говори, че щял да се бие с всеки по всяко време, а отказва на Рокхолд. Страхува ли се Чимаев от Люк ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес