Зареждане

Lyoto Machida за разликите между UFC и Bellator

Lyoto Machida за разликите между UFC и Bellator
Публикувано на: Септември 19, 2018 в 10:50 ч
Бившият шампион в полутежка категория на UFC вече се бие в Bellator. Бразилската легенда ще дебютира в новата организация през декември, когато Bellator ще проведат първото си събитие в Хаваи, където Machida ще се изправи срещу бившия шампион в средна категория Rafael Carvalho.

След като е работил вече и с UFC, и с Bellator, Lyoto Machida има какво да сподели относно разликите между двата ММА гиганта. Основното, което е забелязал е, че тези, които взимат решенията в Bellator са много по-достъпни, отколкото тези в UFC.

"Говоря от цялото си сърце - много съм доволен. Наистина съм изключително щастлив."

"Беше много трудно решение да напусна UFC. Харесвам организацията. Мога само хубави неща да кажа за тях. Бях в добри отношения със всички. Дори с братята Fertitta - те ме уважаваха много, така че не мога да се оплача. Това направи и решението толкова трудно."

"Допада ми обаче и отношението в Bellator. Все едно съм у дома. Определено има разлика, тъй като в UFC бях сякаш настрана от всичко. Исках да говоря, да питам, но все бях някак дистанциран. В Bellator не е така. Тук ги чувствам близки - мога да говоря директно с mike Kogan, Scott Coker. Много по-лесно е. Чувствам се като вкъщи и така като гледам, взаимоотношенията са всичко."

Lyoto Machida ще влезе в клетката на Bellator докато е в серия от две победи, надвивайки Eryk Anders със съдийско решение и Vitor Belfort с нокаут в последните си две срещи в Октагона. Как мислите ще се справи бившият UFC шампион в клетката на Bellator?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес