Зареждане

Lyoto Machida: Побеждавам Chael Sonnen и се бия за титла

Lyoto Machida: Побеждавам Chael Sonnen и се бия за титла
Публикувано на: Април 8, 2019 в 00:00 ч
Lyoto Machida се завръща в клетката и ще се бие срещу Chael Sonnen през юни. Двамата бивши бойци на UFC ще се бият на събитието на Bellator, кеото ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън. Битката им ще бъде в полутежка категория и Machida вярва, че при победа ще се бие за титла в Bellator срещу Mousasi в средна категория или срещу Ryan Bader в полутежка:



Още от самото начало казах, че искам да се бия в две категории в Bellator. Казах им, че ще се бия в полутежка и в средна категория. Искам да съм активен в клетката и да се бия по 3 пъти на година. Имам история с Mousasi и Ryan Bader и ще видим какво е най-добро за всички. Целта ми е да се бия в големи битки и да се бия за титлата.  Искам да дам реванш и на двамата, но всичко е въпрос на време. Искам титла и вярвам, че ще се представя добре в двете категории. 

Chael Sonnen обича да те държи да земята и да контролира нещата, както направи срещу Anderson Silva. Той обича да печели точки, но не опитва да приключи срещата. Аз от своя страна винаги се опитвам да избегна това и да приключа своите опоненти. Мисля, че при победа над Sonnen ще се бия за титла в Bellator.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес