Зареждане

Luke Rockhold щял да надвие Yoel Romero, защото така правели победителите

Luke Rockhold щял да надвие Yoel Romero, защото така правели победителите
Публикувано на: Януари 16, 2018 в 10:05 ч
 
След като шампионът в средна категория Robert Whittaker беше принуден да се оттегли от първата си защита на титлата, която трябваше да се случи по време на UFC 221 на 11-ти февруари, сега опонентът му, Luke Rockhold ще се изправи срещу Yoel Romero, който притежава временната титла в същата категория. Самият Rockhold коментира:

"Не е идеалната ситуация, тъй като прекосявам света, за да се изправя срещу някого, с когото мога да се сбия и на улицата. Исках двубой с Whittaker от много време насам, но има здравословни проблеми."

Официално не е обявена причината за оттеглянето на Robert, но той самият пусна изявление, в която обяснява, че не се чувствал достатъчно добре, за да се състезава. Luke обаче е убеден, че има нещо сериозно, щом е накарало здравеняк като Whittaker да се откаже.

"Желая му всичко най-добро. Знам, че не е мъж, който би избягал от каквото и да било. Уважавам го, желая му всичко добро и се надявам да не е нещо много сериозно."

Що се отнася до срещата му с Romero, Luke споделя, че това била единствената му възможност.

"Yoel беше резервният вариант. Готов съм да се бия, стига парите и титлата да са налице. Yoel е тегав противник, само шампиони го побеждават. Но аз съм такъв и затова ще го надвия."

Възможността да се изправи за временната титла е най-доброто, което може Rockhold да получи в момента, имайки предвид ситуацията. Rockhold все пак твърди, че Romero далеч не е толкова добър, колкото Whittaker и ще има много възможности да го ступа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес