Зареждане

Luke Rockhold приключи със средна категория и иска дебют на UFC 235 в полутежка

Luke Rockhold приключи със средна категория и иска дебют на UFC 235 в полутежка
Публикувано на: Декември 21, 2018 в 00:01 ч
Luke Rockhold отдавна се кани да се качи в полутежка категория, но там беше Daniel Cormier и това го спираше. Rockhold се биеше в средна категория и успя да спечели титлата, но я държа само 6 месеца и после я загуби от Michael Bisping. Той имаше шанс да спечели временната титла, но беше нокаутиран от Yoel Romero и сподели, че повече няма да се подлага на тежкото сваляне на килограми и се качва в горната категория.


Днес официално Luke обяви, че приключва със средна категория и иска да дебютира при по-тежките на UFC 235:



Mисля, че прибързах с битката, която приех срещу Chris Weidman. Харесвах доста тази битка и вярвах, че тя ще се случи. Времето обаче беше прекалено рано за моят крак. Трябваше ми повече време, за да може да се възстанови и най-накрая раната започна да се затваря. Имаше голяма опасност, защото тази рана е близо до костта и можеше да се отвори, ако бях решил да ритам в битката. Нямаше как да рускувам това да се случи.

Опитвам да се възстановя напълно, защото коляното беше това, което ме извади от битката. Контузията не беше сериозна и аз си тренирах, но нещата се усложниха. Сега тренирам усилено, вдигам тежести и се опитвам да стана по-силен. Целта ми е да стана по-силен и ще се кача в полутежка категория. Тръгвам след тези момчета. 

Не съм впечатлен от това, което се случва в полутежка категория и не искам повече да натоварвам тялото си със свалянето на килограмите. Приключих със средна категория и дойде време да се кача в полутежка. Искам да дебютирам на UFC 235.  Anthony Smith и Thiago Santos, не съм впечатлен от тях. Има доста добри момчета там и аз съм готов.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес