Зареждане

Luke Rockhold към Jon Jones: Дръж се здраво принцесо, защото идвам за теб

Luke Rockhold към Jon Jones: Дръж се здраво принцесо, защото идвам за теб
Публикувано на: Януари 5, 2019 в 19:12 ч
Бившия шампион в средна категория на UFC, Luke Rockhold е уверен, че притежава качествата да победи шампиона в полутежка категория Jon Jones. Luke вече официално потвърди, че ще се качи в полутежка категория и иска да дебютира през март.

Rockhold иска да отмъсти на Jones, който има две победи над неговия приятел Daniel Cormier и смята, че "Bones" може да бъде победен:Качвам се в полутежка категория и тръгвам след Jon Jones. Това е причината да се кача в полутежка категория. През последните няколко години правих доста компромиси със здравето си, за да се бия в средна категория и тялото ми се разпадаше. Правилното решение е да се кача в горната категория. Чувствам се добре и съм здрав.


 Развълнуван съм за битките си в тази категория и не виждам много в нея. Знам, че първо трябва да се докажа. Мисля, че Jones изглежда победим. Той е добър в стойка и много добре се възползва от своите предимства. Той е тактичен, но искам да тествам моите предимства срещу неговите. На Jon ще кажа "Дръж се здраво, защото идвам принцесо".


Как ще се представи Luke Rockhold срещу Jon Jones? 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес