Зареждане

Luke Rockhold иска по-дълги наказания за Brock Lesnar и Jon Jones

Luke Rockhold иска по-дълги наказания за Brock Lesnar и Jon Jones
Публикувано на: Август 18, 2018 в 10:14 ч
Luke Rockhold и преди е говорил с пренебрежение към бойците, които се провалят на допинг тест. Rockhold критика преди време Vitor Belfort и Yoel Romero и продължава да говори против забранените вещества и тези, които ги приемат.

Rockhold призова за по-дълги наказания на Brock Lesnar и Jon Jones, които в момента са извън играта точно заради проваляне на тест за забранени вещества. Jones се провали на UFC 200 и след UFC 214 и в двата случая той отдава това на замърсени добавки, но това не е достатъчно за Rockhold   и той призова USADA да приложи закона:

Спорта започва да става малко смешен и вече ми омръзна да виждам Brock и Jonеs, които се провалят на допинг тест и не получават достатъчно дълги наказания. USADA  е собственост на UFC и бойците вече започват да се учат - как да мамят системата. 

Винаги съм се бил чист и ми харесва да се бия с чисти бойци. Искам честна битка в която никой не се опитва да измами. USADA трябва да се стегнат и да действат, както действаха в началото. В началото ми изглеждаше, че те си вършат работата, но сега просто са под контрола на UFC.

Tъжно е да казвам това, но се надявам на промяна и да тръгнем по правия път. Омръзна ми от всички измами, но все още продължавам да обичам този спорт. 


Rockhold ще се завърне срещу Chris Weidman на UFC 230 през ноември. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес