Зареждане

Лорън Мърфи надигра Миша Тейт в Ню Йорк

Лорън Мърфи надигра Миша Тейт в Ню Йорк
Публикувано на: Юли 16, 2022 в 21:36 ч
Бившата претендентка за титлата в категория муха на UFC Лорън Мърфи успя да се справи с Миша Тейт.

Двете се изправиха една срещу друга в първата битка от главната карта на UFC on ABC 3, което се провежда в Лас Вегас. За Тейт, която е бивша шампионка в категория петел, това беше дебют в категория муха. Миша щеше да се бие за титлата при победа над Мърфи, но нещата не се случиха така, както тя ги искаше.

Мърфи беше по-добрата във всеки един от 3-те рунда. Лорън доминираше в стойка, както и по време на клинчовете. Тя не спираше да пресира Тейт, която опитваше да събаря Мърфи, но не постигаше успех. Лорън обезобрази Тейт със своите попадения.

Миша не показа нужното желание и воля за победа. Така след 3 рунда доминация от Мърфи, тя спечели със съдийско решение - (30–27, 30–27, 29–28). С тази победа Лорън се върна към победите. Тя печели 6 от последните си 7 битки в UFC. Преди тази среща Мърфи загуби в бой за титлата от Валентина Шевченко.

Тейт от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби. Тя вече се виждаше в бой за титлата с Шевченко, но се провали срещу Мърфи. Миша печели само 1 от последните си 5 битки в UFC.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес