Зареждане

Лобов: Не трябваше да интервюират Конър след загубата

Лобов: Не трябваше да интервюират Конър след загубата
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 04:00 ч
Артьом Лобов смята, че Джо Роугън не е трябвало да взима интервю от Конър Макгрегър след загубата му. По-рано този месец Макгрегър загуби трилогията си с Дъстин Порие, след като си счупи крака в края на първия рунд.

"The Notorious" беше много ядосан и крещеше, че загубил, защото лекарите прекратили битката. Той веднага настоя за реванш, а Роугън отиде и седна до него, за да му вземе интервю.

Легендарния коментатор и анализатор често бива критикуван, защото взима интервю от бойци, които инкасират тежки загуби в клетката. Роугън обаче не се трогва и продължава да взима интервюта от загубилите бойци.

Макгрегър заля Порие със закани и обиди след загубата си и това все още му носи люти критики. Лобов реши да коментира това и сподели, че въобще не е трябвало да има такова интервю с Конър. Ето какво смята Лобов за случката:

Беше откачена ситуация. Вижте за пример начина, по който реагираха Андерсон Силва и Крис Уайдман след техните контузии. Конър от своя страна беше седнал и аз мисля, че не трябваше да има интервю в тази ситуация. Изненадан съм, че имаше интервю. 

Не трябваше да го има, но нещата са такива, каквито са. Трябва да продължиш напред и да живееш, за да се биеш друг ден. Сега е време да се излекуваш, тренираш, поправиш грешките и да се върнеш отново. Това е всичко.

Трябваше ли да има интервю след загубата на Конър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес