Зареждане

Liddell да се бие отново с Ortiz било все едно да 'преспи отново с дебеланка'

Liddell да се бие отново с Ortiz било все едно да 'преспи отново с дебеланка'
Публикувано на: Май 22, 2018 в 07:49 ч

Бившият шампион в полутежка категория Chuck Liddell наскоро изрази намерението си да се завърне в света на ММА за трета среща с бившия първенец Tito Ortiz.

Tito като цяло е съгласен и смята, че третата им среща ще бъде най-голямата в историята на ММА. Има един човек обаче, който не се вълнува толкова за трилогията и това е треньорът на Chuck, John Hackelman. Ако зависеше от него, той не би пуснал нито един от бойците си в Октагона, просто защото не е фен на тези работи и предпочита да си тренира за удоволствие.

Това не е единствената причина той да е против третата среща между двамата пионери. Hackelman сподели, че осъществяването ѝ ще бъде като да преспи човек с дебеланка - не е за предпочитане освен ако времената не са изключително сурови.

"Все едно отново да си легнеш с някое дебело момиче. Не би искал да повтаряш и хората да знаят за това. Направил си го веднъж, защото ситуацията го е изисквала или защото си бил принуден по някаква друга причина. Не искаш да продължаваш да го правиш."

"Уважавам Tito, но Chuck вече го надви два пъти. Това имам предвид. Не омаловажавам Tito - той е пионер, сериозен боец. Би се бил срещу всекиго, невероятен е."

И наистина, Liddell нокаутира Ortiz по впечатляващ начин в UFC 47 и UFC 66.

Що се отнася до предизвикателството към Jon Jones, Hackelman смята, че това е прекалено голям залък за момента.

"Chuck вече го е нокаутирал два пъти, не ме смущава. Това, което обаче ме притеснява е ситуацията с Jon Jones. Tito просто е добър опонент за Chuck, съдейки по миналото."

Въпреки възраженията, Hackelman все пак споделя, че ако Chuck реши да излезе за трети път срещу Ortiz, ще го подкрепи на 100%.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес