Зареждане

Leon Edwards готов за битка с Tyron Woodley

Leon Edwards готов за битка с Tyron Woodley
Публикувано на: Септември 4, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Leon Edwards не иска повече да чака за битка с Jorge Masvidal и насочи вниманието си към бившият шампион Tyron Woodley. В момента Edwards се намира в серия от 8 поредни победи и е готов за най-добрите в категорията.

Leon иска да се бие през ноември и да бъде подглавната битка на събитието, на което Kamaru Usman ще брани титлата си срещу Colby Covington. Еdwards иска да се бие с Woodley, а битката им да бъде за определяне на безспорен претендент за пояса в полусредна категория:


Очевидно е, че искам да се бия с Masvidal. Всичко зависи от него и неговия дебел мениджър. Искам да се бия през ноември на събитието, на което Kamaru Usman ще се бие срещу Colby Covington. Искам да съм подглавна битка и да се бия срещу опонент, който да ми осигури шанс за титлата. 

Мисля, че още сега заслужавам шанс за титлата, но съм готов да заложа серията си от 8 поредни победи срещу Masvidal, за да докажа, че съм най-добрия. Това е най-голямата битка, която може да се направи. Разбира се, готов съм да се бия и срещу Woodley. Дайте ми парите за битка с Tyron и аз ще се появя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес