Зареждане

Леон Едуардс: Вярвам, че съм по-добър от всички

Леон Едуардс: Вярвам, че съм по-добър от всички
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 09:02 ч
Леон Едуардс не се е бил повече от година и не е доволен от ситуацията. 29-годишния боец трябваше да се бие през март с Тайрън Уудли, но всичко се провали заради коронавируса. "Rocky" е в серия от 8 поредни победи и все още няма организирана битка. Това го дразни, защото той иска да е активен и да стигне възможно най-скоро до шанс за титлата.

Леон е с рекорд 18-3 в ММА и все още не е губил с приключване. Едуардс печели 10 от последните си 11 битки и само Камару Усман го победи с решение преди 5 години. Сега много неща се промениха и той вярва, че е по-добър от всички големи имена в полусредна категория. Ето какво още сподели британеца:

Ситуацията, в която се намирам е дразнеща. Мисля, че съм единствения боец от топ 10 на категорията, който не живее в САЩ. Тези момчета трябва да се бият с мен. На 100% ще се бия тази година. Аз съм на 29 години и трябва да съм активен. Всички бойци в топ 5 са вече над 30 години. Аз вероятно съм най-млад от всички в топ 15. 

Искам да съм активен. Мисля, че направих достатъчно, за да си заслужа голяма битка. Искам да се бия с голямо име. Трябва да е име, което да ме мотивира за битка. Чух, че Ник Диас иска да се завърне. Това би била добра битка. Той е известен. Ще е добре да го победя и да увелича победната си серия. Вярвам, че съм по-добър от всички големи имена.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес