Зареждане

Леон Едуардс: Побеждавам Чимаев и се бия за титлата

Леон Едуардс: Побеждавам Чимаев и се бия за титлата
Публикувано на: Ноември 12, 2020 в 16:00 ч
Леон Едуардс се завръща в клетката след година и половина отсъствие. Той ще се бие с изгряващата звезда Хамзат Чимаев на 19-ти декември в главната битка на UFC Fight Night 186 в Лас Вегас. 29-годишния боец нямаше никакъв интерес да се бие с непобедения чеченец, но от UFC го притиснаха сериозно.

От организацията взеха решение да го извадят от ранглистата на полусредна категория и Леон загуби 3-тото си място. Така той беше принуден да се бие с Чимаев и си върна позицията в дивизията. Тази битка ще бъде всичко или нищо за Едуардс, който е в серия от 8 поредни победи. Ето какво сподели той пред ESPN MMA за предстоящата битка:

Вярвам, че Хамзат Чимаев рекламиран прекалено много. Трудно е да го прецениш. Бойците, срещу които се би са прекалено слаби. Не знам, трудно ми е да го преценя. Аз също съм бил 9-0 в моята кариера. Веднъж успях да победя с нокаут за 8 секунди в UFC.

Правил съм това, което е правил и той. Разбирате ли ме ? Трудно ми е да го преценя. Мисля, че UFC просто се опитват да го рекламират. Когато вляза там и го победя, тогава вярвам, че ще получа шанс за титлата. 

Първоначално Чимаев беше аутсайдер в срещата, но бързо се превърна във фаворит. Хамзат е с рекорд 9-0 в ММА и приключва всички свои битки. Той спечели 3 битки в UFC за 66 дни и идва след победа с нокаут над Меершарт за 17 секунди.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес