Зареждане

Леон Едуардс: Нямаше смисъл от битка с Хамзат Чимаев

Леон Едуардс: Нямаше смисъл от битка с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Февруари 19, 2021 в 05:00 ч
Леон Едуардс е повече от радостен от това, че за 3-ти път пропадна битката му с Хамзат Чимаев. Двамата трябваше да се бият следващия месец в Лас Вегас, но Чимаев се оттегли. Хамзат все още не може да се възстанови нормално след COVID-19. Едуардс не искаше да се бие с непобедения чеченец, но Дейна Уайт му изви ръцете, след като го премахна от класирането в UFC.

Леон беше принуден да приеме, но извади късмет, защото Чимаев се оттегли, а UFC най-накрая решиха да се откажат от тази битка за момента. Сега организацията търси нов съперник на Леон, който иска да се бие с боец от топ 5, а след това да получи шанс за титлата:

В момента не се интересувам от битка с Хамзат Чимаев. Първо, оставете го да победи някой от топ 15 или топ 20, а след това с тези от върха. Искам да се бия с някой от първите пет в полусредна категория. 

Сега съм много близо до титлата в дивизията. Остава ми буквално още една битка. Следователно в тази ситуация не мога да си позволя да гледам класирането надолу. За мен сега няма смисъл да се бия с Чимаев. Искам да се бия за титлата.

Ще успее ли Леон да стигне до титлата в категорията ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес