Зареждане

Леон Едуардс: Искам да пенсионирам Камару Усман

Леон Едуардс: Искам да пенсионирам Камару Усман
Публикувано на: Март 16, 2023 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория (до 77 кг) Леон Едуардс се изказа иронично за опонента си, нигериеца Камару Усман, който е известен с ярките си костюми.

Третата битка между Усман и Едуардс ще се проведе на 18 март в Лондон (Обединеното кралство) и ще оглави турнира UFC 286. Тази среща ще сложи край на враждата между двамата. Камару има победа с решение над Едуардс, който го нокаутира през август 2022 година.

"Нигерийският кошмар" е голям фаворит в битката. Това е разбираемо, защото той водеше във втората битка с Леон, преди да загуби с нокаут. Може да се каже, че Леон спечели с голяма доза късмет, което кара букмейкърите да застават зад бившият шампион.

Едуардс иска да прати Усман в пенсия и вярва, че може да го направи.

„Във Великобритания е твърде студено, за да се обличаме изискано и стилно. Но имаме това, което имаме. Чух, че Камару Усман е долетял със стилиста си. И това е причината да кажа, че имаме различен манталитет.

Усещам, че той е пред пенсия и искам да отворя вратата и да отворя пътя към модните му мечти. Той може да отиде където си поиска.“, каза Едуардс пред медиите.

Каква е вашата прогноза за битката ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес