Зареждане

Леон Едуардс иска шанс за златото, а не реванш с Мохамед

Леон Едуардс иска шанс за златото, а не реванш с Мохамед
Публикувано на: Март 15, 2021 в 00:00 ч
Леон Едуардс не иска да прави реванш с Белал Мохамед. Двамата се биха миналия уикенд в Лас Вегас в полусредна категория. Едуардс се завърна след близо 2 години отсъствие. Той доминираше над Мохамед и в първия рунд сериозно го разклати.

Леон не пое никакви щети в срещата, но за негово съжаление бръкна в окото на Мохамед, който не можа да продължи и срещата беше обявена за несъстояла се.

Едуардс е в серия от 8 поредни победи и е в топ 3 на категорията. Той смята, че си е заслужил шанс за титлата и не иска да прави реванш с Мохамед:

Искам да се извиня на Белал Мохамед. Отсъствах дълго време и това е дразнещо. Пожелавам му бързо възстановяване. Влязох в боя с нагласа, че след тази битка ще се бия за титлата. Сега какво да правя ? Какво следва ? Реванш или някой друг ? Чувствам, че заслужавам шанс за титлата. 

Не вярвам, че отсъствието от клетката оказва влияние. Вярвам, че ако си се подготвил добре, тогава няма да имаш проблем. Тази нощ го показах. Не чувствам, че трябва да се бия с него отново. Приех да се бия с него, защото всички други отказваха. Беше видно, че печелих битката. 

Трябва да продължа напред, а не да се бия с него. Аз съм в серия от 8 поредни победи и само Усман и Сейнт Пиер имат такива серии. Заслужих си правото за голяма битка. Бих се с всички, след като загубих от Усман преди години. Заслужавам шанс за титлата. 

Какво следва за Едуардс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес